The perfect guide to the casino

Populær ‘Paradise’-babe afslører: Jeg hader onani-Caroline


Den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager er ikke glad for det øgenavn, hun fik tildelt under sin deltagelse i det populære reality-program.

For et par sæson tilbage deltog Caroline Petersen i ‘Paradise Hotel’, og her gjorde hun sig blandt andet bemærket for sin hang til at onanere, hvilket kastede øgenavnet ‘Onani-Caroline’ af sig.

Nu fortæller hun dog over for Realityportalen, at hun ikke er særlig glad for navnet, og at det faktisk gør hende ked af det:

KAN DU KENDE HAM? SÅDAN SER MATHIAS FRA EX ON THE BEACH UD I DAG

– Man burde egentlig kunne sige sig selv, hvis man er indehaver af bare en smule intellekt, at et øgenavn, som ordet “onani” indgår i, ikke er det fedeste navn at få tildelt. Jeg ved godt, at jeg selv har en del af ansvaret for at få sådan et navn tildelt, da jeg selv er herre over egne handlinger. Og derfor bliver jeg heller aldrig vred, hvis nogen bruger navnet, skriver Caroline på sin blog og fortsætter:

– Jeg ser mig selv som så meget andet end blot “Onani-Caroline”, og jeg rummer så meget mere end det. Intet menneske indeholder kun én side, og derfor synes jeg også nogle gange, at det kan føles unfair at blive stemplet på sådan en måde.

Utroligt billede: Sådan så Elvira Pitzners muskelbundt af en kæreste ud som 24-årig

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. Alle elsker Nikita Klæstrup: Nu smider hun BH’en og slipper brysterne løs i frækt outfit
3. Husker du Paradise-hunken Michael Lange? Sådan ser han ud i dag
4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Større fuckboi end Morten? Her er den nye ‘Ex on the Beach’-hunk

OVERSIGT

Scroll to Top