The perfect guide to the casino

Bookmaker: Her er vinderen af ‘Vild med dans’ 2018

 

 


Der er ingen tvivl om, hvem der vinder ‘Vild med Dans’ 2018, påpeger bookmakerne.

Der er stadig fire par tilbage i ‘Vild med Dans’, men man skal ikke have set programmet mange gange for at kunne danne sig et indtryk af favoritten.

Molly Egelind og Mads Vad er nemlig storfavoritter til at vinde. Så store favoritter at flere bookmakere blot udbetaler 1,4 gange pengene igen i deres Vild med dans odds på, at de vinder i sidste ende.

– Molly og Mads har danset på et meget højt niveau igennem hele sæsonen, og det hele kulminerede i sidste uge, hvor parret slog sæsonrekord med hele 36 point fra dommerne. I de seneste tre uger har de været det par med flest point, og ikke nok med, at de er dygtige dansere, så virker det også til, at de har en stor opbakning fra seerne. På nuværende tidspunkt er det således svært at forestille sig, at de ikke løber afsted med det eftertragtede VMD-trofæ, fortæller Morten Olsen, der er oddschef hos Bet25 ifølge realityportalen.dk.

Danske Spil’s Peter Emmike Rasmussen supplerer.

– Molly Egelind har faktisk været vores favorit fra dag 1, og hun har danset på et højt niveau alle ugerne igennem. Undervejs har Simon Stenspil været vores største udfordrer til Molly, men dansemæssigt holder han ikke helt samme høje og stabile niveau, som Molly Egelind gør. Og det er også derfor, hun står til odds 1,40, mens Simon Stenspil, der er nærmeste forfølger, giver odds 4,75, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil.

‘Vild med Dans’ vises hver fredag.

Se også: Nicklas Bendtners ekskæreste lufter barmen i gennemsigtig og våd t-shirt

 

 

Se også: ‘Love Island’-Olivia er for vild: Nu viser hun sig frem topløst

OVERSIGT

Scroll to Top