The perfect guide to the casino

Paradise Hotel-stjerne chokerer: Har alvorlig sygdom


En af dette års deltagere render rundt med en alvorlig sygdom.

Den opmærksomme seer til dette års udgave af Paradise Hotel har formentlig bidt mærke i den enorme tatovering, som Trine Skjollander har indgraveret i sin ryg, men det er sandsynligvis også de færreste der kender historien bag.

I et opslag på sin blog afslører Trine, at valgte om at få den store tatovering skyldes, at hun har sygdommen skeliose, der medfører at man får en skæv ryg:

Læs også: SE BILLEDET: Malene Spanggaard fra Paradise Hotel viser sig frem i g-streng og gennemsigtig BH

– Jeg fandt ud af, at det var ret alvorligt, og at jeg havde skoliose, som er en sygdom, hvor man får skæv ryg. Jeg troede slet ikke, det var så slemt. Men det viste sig så at være noget helt andet, end jeg troede. Jeg var på sygehuset, og lægerne sagde, at det ville være en god ide at overveje en operation. Min ryg var 60 grader skæv, skriver Trine, der senere gennemgik en omfattende operation på seks timer.

Hun i samme ombæring også, hvorfor hendes tatovering betyder så meget for hende:

– De af jer, som har set med i ‘Paradise Hotel’, ved også, at jeg går MEGET op i mit udseende. Derfor betyder min tatovering rigtig meget, fordi jeg kan gemme mit ar væk og kigge på min ryg med et stort smil. Det er dejligt, jeg kan glemme, hvad der er sket og istedet tænke på alt det gode. Hvor stærk jeg har været hele vejen igennem, skriver hun på bloggen.

Læs også: 35 år og mor til tre: Gunnvør fra ‘Forsidefruer’ er iskold – Viser sine enorme bryster frem i prøverum kun iført BH og g-streng

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. Alle elsker Nikita Klæstrup: Nu smider hun BH’en og slipper brysterne løs i frækt outfit
3. Husker du Paradise-hunken Michael Lange? Sådan ser han ud i dag
4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Større fuckboi end Morten? Her er den nye ‘Ex on the Beach’-hunk

OVERSIGT

Scroll to Top