The perfect guide to the casino

Amalie med vild afsløring: Sådan er mit forhold til de andre ‘Forsidefruer’


Det er ikke alle de andre ‘Forsidefruer’, som den tidligere paradiso har et lige godt forhold til.

TV3-programmet ‘Forsidefruer’ ruller igen over tv-skærmen, og i denne sæson er der altså skruet en del op for både drama og intriger, og det har blandt andet medført nogle lidt anspændte forhold til hinanden. Det afslører Amalie overfor Realityportalen.dk.

– Jeg har et godt forhold til Janni. Jeg synes, at Jackie er festlig på en sjov og god måde. Hun er en frisk pige, men jeg ses ikke med hende privat. Jeg har et stille og roligt forhold til Tina, for hun er jo meget stille og rolig, og hun gør ikke nogen noget ondt, fortæller Amalie, mens snakken straks bliver lidt mere anspændt, når snakken falder på Gunnvør og Sarah Louise:

Læs også: SE BILLEDET: Malene Spanggaard fra Paradise Hotel viser sig frem i g-streng og gennemsigtig BH

– Gunnvør hun er sådan lidt en hippie-københavner, hvor jeg er sådan meget fra Nordsjælland, og der kan engang imellem være en lidt anspændt stemning imellem os. Jeg ved ikke helt, hvad det er, og jeg ved ikke helt, om hun har noget imod mig, eller synes at jeg er lidt for overfladisk. Det er lidt som om, at hun prøver at trække mig lidt ned, og det er dér det kan blive lidt stramt, for jeg vil gerne være, som jeg er, siger Amalie og fortsætter:

– Sarah Louise er bare ikke min type. Det har jeg fundet ud af, men jeg er videre i mit liv. Der sker rigtig meget på en rejse, vi er på, og man kan mere eller mindre følge lidt af konflikten i ’Forsidefruer’, slutter den populære reality-stjerne.

Læs også: 35 år og mor til tre: Gunnvør fra ‘Forsidefruer’ er iskold – Viser sine enorme bryster frem i prøverum kun iført BH og g-streng

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. Alle elsker Nikita Klæstrup: Nu smider hun BH’en og slipper brysterne løs i frækt outfit
3. Husker du Paradise-hunken Michael Lange? Sådan ser han ud i dag
4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Større fuckboi end Morten? Her er den nye ‘Ex on the Beach’-hunk

OVERSIGT

Scroll to Top