The perfect guide to the casino

Husker du Tobias fra Paradise Hotel? Du gætter aldrig hvad han laver nu


Den tidligee Paradise-hunk løfter nu sløret for hvad fremtiden bringer.

Tobias Biribakken var blandt deltagerne i dette års udgave af Paradise Hotel, hvor han charmerede sig ind i pigernes hjerte med sit søde smil og sin trimmede krop.

Siden den norske charmørs deltagelse i programmet har man dog ikke hørt meget til ham, men det bliver der altså lavet om på nu.

Tobias har nemlig besluttet sig for, at dele ud af sit liv til de personer, der skulle være interesseret i at lære ham bedre at kende:

Læs også: SE BILLEDET: Malene Spanggaard fra Paradise Hotel viser sig frem i g-streng og gennemsigtig BH

– I så lang tid har jeg udskudt at starte en blog. Jeg følte mig aldrig helt klar, men efterhånden har jeg indset, at det aldrig kommer til at ske. Undskyldningerne overfor mig selv har der været mange af – blandt andet har jeg tænkt, at det at blogge måske mest var for piger, og derudover har jeg også været lidt bange for den respons, jeg ville få ved at starte en blog. Alligevel har jeg nu taget mig sammen og har nu startet min blog, fortæller Tobias på sin nystartede blog og fortsætter:

– Hvis jeg ikke engang imellem havde sprunget ud i ting udenfor min komfortzone og taget chancer, så havde jeg ikke kunnet se tilbage på flere af de bedste minder i mit liv. Jeg har oprettet denne blog, fordi jeg ønsker, at dem, der følger mig, skal have muligheden for at lære mig endnu bedre at kende og komme med ind bag facaden. Derudover håber jeg, at jeg kan lære dem, der følger mig, bedre at kende. Jeg håber derfor, i vil følge med i mit liv herinde, lyder det fra Tobias.

Du kan følge med på hans blog her.

Læs også: 35 år og mor til tre: Gunnvør fra ‘Forsidefruer’ er iskold – Viser sine enorme bryster frem i prøverum kun iført BH og g-streng

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. Alle elsker Nikita Klæstrup: Nu smider hun BH’en og slipper brysterne løs i frækt outfit
3. Husker du Paradise-hunken Michael Lange? Sådan ser han ud i dag
4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Større fuckboi end Morten? Her er den nye ‘Ex on the Beach’-hunk

OVERSIGT

Scroll to Top