The perfect guide to the casino

Caroline fra Paradise Hotel overrasker: Nu er hun med i nyt reality-program


Caroline Petersen er tilbage på tv-skærmen.

Den meget sexfikserede Caroline deltog i Paradise Hotel tilbage i sæson 12, mens hun også senere hen har været en del af castet i ‘Divaer i Junglen’, og nu er den blonde kendis altså tilbage på tv-skærmen.

Hun er nemlig tjekket ind i reality-programmet ‘Paradise Kollektive’, som lige nu kører på Viafree.

Det er dog ikke alle de andre deltagere, der er særlig glade for at se Caroline – heriblandt Boris, men på trods af dette, så er Caroline glad for hun sin deltagelse i programmet.

Læs også: SE BILLEDET: Malene Spanggaard fra Paradise Hotel viser sig frem i g-streng og gennemsigtig BH

– Det lød lidt ligesom det program det kørte på TV2, som hed ‘Roomies’, og det så jeg og syntes var mega sjovt, og det var lidt anderledes, end hvad jeg hidtil havde deltaget i, så jeg tænkte, at det ville blive sjovt, fortæller Caroline og fastslår, at det hele tiden har været planen, at hun skulle komme ind i programmet senere end de andre.

– Ellers havde jeg nok ikke gjort det, jeg bryder mig ikke om at være andet valg. Jeg fik at vide, at jeg skulle komme ind senere for at lave lidt rav i den og sætte lidt splid i gang. Så sker der jo noget hele tiden. Og så kender de mig jo også godt og ved, at jeg er en stor personlighed, så det har nok også været grunden. Det er jo ligesom med Paradise, der kommer også altid folk med store personligheder ind sådan lige pludselig, lyder det fra Caroline i et interview med Realityportalen.dk.

Læs også: 35 år og mor til tre: Gunnvør fra ‘Forsidefruer’ er iskold – Viser sine enorme bryster frem i prøverum kun iført BH og g-streng

Mest læste på footy Entertainment.

1. Rikke Gøransson er iskold: Flasher brysterne i fitnesscentret
2. Alle elsker Nikita Klæstrup: Nu smider hun BH’en og slipper brysterne løs i frækt outfit
3. Husker du Paradise-hunken Michael Lange? Sådan ser han ud i dag
4. Helt skørt: Fie Laursen viser sig frem i fuldstændig sindssygt outfit
5.Større fuckboi end Morten? Her er den nye ‘Ex on the Beach’-hunk

OVERSIGT

Scroll to Top