The perfect guide to the casino

WHAT!? Her er den vilde årsag til, at der aldrig bliver snakket om ‘Paradise Hotel’ i ‘Ex on the Beach’ selv om det vrimler med tidligere paradisoer i villaen


På trods af de mange tidligere paradisoers tilstedeværelse i den luksuriøse villa på Mauritius, så bliver der aldrig snakket om deres deltagen i det populære reality-program, og det er der en ganske simpel forklaring på.

Hele fem tidligere Paradise Hotel-deltagere har allerede været en del af ‘Ex on the Beach’, men på trods af det vrimler med tidligere paradisoer i villaen, så hører man dem aldrig snakke om ‘Pradise Hotel’ i programmet, mens de tilsyneladende heller ikke bliver genkendt af de øvrige deltagere i programmet.

Se også: Er hun uden trusser? Elvira Pitzner viser sig frem i utrolig lårkort nederdel

Det er dog en god grund til galskaben. Det fortæller Simone Hvenegaard, der tidligere har deltaget i Paradise Hotel, og som røg ud i mandagens afsnit af ‘Ex on the Beach’:

– Jeg fik at vide, da jeg tjekkede ind, at jeg ikke måtte besvare spørgsmål om ‘Paradise’, hvis jeg blev spurgt om noget. Det er deres (Kanal 4, red.) konkurrenter, så jeg tænker, at det er derfor, fortæller Simone til Realityportalen, mens hun samtidig afslører, at det er blevet klippet ud, når de har snakket om ‘Paradise’.

Se også: Frida fra ‘Ex on the Beach’ er iskold: Viser sillikonebrysterne frem i BH

Læs også: Maja Bebe er for vild: Nu flasher hun brysterne i solcenter

Se også: 47-årige Torben fra ‘Luksusfælden’ opførte sig som en teenager: Du gætter aldrig hvordan det går ham i dag

OVERSIGT

Scroll to Top