47-årige Torben fra ‘Luksusfælden’ opførte sig som en teenager: Du gætter aldrig hvordan det går ham i dag


47-årige Torben Majlund fra Sorø er endelig kommet på rette spor.

En gæld på 839.000 kroner var, hvad Torben Majlund havde skrabet sammen sit voksne liv, inden Luksusfælden besøgte ham i tirsdagens program.

Alting endte dog godt for Torben i programmet, da eksperterne formåede at udøve mirakler for Torbens økonomi, eftersom forhandlingerne med kreditorerne gik over alt forventning, hvilket medførte, at han kunne forkorte sin gældsafvikling fra 21 til bare seks år.

Læs også: 23-årig playboy-skønhed: Her viser hun sig frem

BT har efterfølgende fanget Torben i interview for at høre ham hvordan det går, og ifølge hovedpersonen selv, så går det over al forventning.

Han fortæller nemlig, at han har fået et nyt job, og derfor kan han nu se frem til at være gældfri om bare fire år. Han overholder nemlig budgettet til punkt og prikke, og har derfor fået luft til at kunne sætte nogle penge til side.

Derudover har han samtidig fejret den gode situation med Betinna og hendes mand på en ferie i Tyrkiet, hvor de boede sammen.

Desuden fortæller han også, at de har planer om at flytte sammen, når han engang er blevet gældfri:

– Når jeg er gældfri, så har jeg snakket med Betinna og hendes mand om, at vi gerne vil købe et hus sammen. Vi skal ikke flytte fra hinanden, vi har det utroligt godt sammen, slutter Torben.

Læs også: Vild scoring: Justin Bieber gift med skønhed

Læs også: Maja Bebe er for vild: Nu flasher hun brysterne i solcenter

Læs også: Køligt: Klæstrup og veninderne viser bryster foran ældre herre

OVERSIGT

Scroll to Top