The perfect guide to the casino

Det så du ikke på TV: Sådan er forholdet mellem Sofie og Jesper


Forholdet er iskoldt mellem Sofie og Jesper, der ikke længere snakker sammen, selvom alt var fryd og gammen i ‘Ex on the Beach’.

Jesper tjekkede ind i ‘Ex on the Beach’ i mandagens afsnit, og han erklærede hurtigt sin kærlighed til ex-kæresten, Sofie.

Læs også: Vandt en halv million på Paradise Hotel i juni, men har brugt næsten det hele: Her er Lennys absolut dårligste køb

Tirsdag forlod de villaen på Mauritius hånd i hånd, men de snakker ikke længere sammen, fortæller Sofie til realityportalen.dk.

– Vi har ikke snakket sammen, siden vi kom til Danmark, det hele blev bare for meget for mig – alt for sukkersødt til mig.

Læs også: Katja K fra ‘Langt fra Las Vegas’ er i dag 50 år – nu viser hun sig frem HELT nøgen

Jesper fortæller til samme medie, at Sofie ikke ‘gad ham’, og det mærkede han i den grad i Danmark.

– Vi kom meget tæt på hinanden, og jeg tror, det var de gamle følelser, der kom op i os igen, men hun sagde, hun havde en masse ting, hun lige skulle finde ud af, og så var der en stor mulighed for, at vi kunne være sammen igen. Da vi kom hjem, havde hun en masse, hun skulle fikse, men jeg følte slet ikke, hun prøvede at få det til at fungere mellem os, jeg blev bare smidt ud til højre.

‘Ex on the Beach’ vises hver mandag til torsdag på DPLAY og Kanal 5.

Læs også: ‘Ex on the Beach’-hunk bekræfter brug af steroider – Se monstret her

Læs også: Iskold Lenny: Sådan var mit førstehåndsindtryk af Nadja

OVERSIGT

Scroll to Top