CHOK: Fie Laursen trækker stikker: Nu er det SLUT


Fie Laursen trækker stikket. Nu er det slut med at dele ud af privatlivet.

Den danske blogger, YouTuber og reality-stjerne har besluttet sig for, at hun ikke længere vil dele detaljer fra sit privatliv med sine mange følgere.

Det fortæller Fie i sin seneste YouTube-video, hvor hun proklamerer, at det nu er slut med at dele ud af den private godtepose.

Læs også: Hun var MGP-stjerne som 10-årig: I dag er Emma 25 år og MEGA lækker – Se hende her

– Jeg har været kendt i seks år. Seks år af mit liv har jeg været et offentligt ansigt, hvor jeg har delt op- og nedture, og det er noget, jeg ikke har tænkt over konsekvenserne af, starter Fie med at sige i sin video, hvorefter hun uddyber:

– Jeg har altid følt, at hvis jeg ikke deler de her personlige ting, og hvis folk ikke får lov til at vide, hvad der sker helt inderst inde, så kan det godt være, at folk ikke gider at følge mig, så kan det være, folk slet ikke kan li’ mig, siger hun i videoen.

– Hvis jeg ikke tager ansvar, hvis jeg ikke passer på mig selv, så kommer jeg til at dø i en ung alder, siger Fie Laursen om den yderste konsekvens af at leve det liv, hun har levet.

Bloggeren fortæller ydermere, at en af ændringerne kommer til at være, at hun ikke længere vil dele detaljer fra sit kærlighedsliv.

– Jeg har bare brug for, at næste gang jeg dater nogen, så rager det ikke folk, hvem det er, den populære reality-stjerne, der for nyligt gennemgik et meget offentligt brud med kæresten Frederik Valeur.

Læs også: Iskold Lenny: Sådan var mit førstehåndsindtryk af Nadja

Læs også: ‘Ex on the Beach’-babe har VANVITTIG krop – Og er kærester med Paradise Hotel-legende

Læs også: Køligt: Klæstrup og veninderne viser bryster foran ældre herre

OVERSIGT

Scroll to Top