The perfect guide to the casino

Han prøvede at have sex med hende under ‘Robinson Ekspeditionen’ – nu har hun meldt ham til politiet

 

 


I gÃ¥r udspillede der sig et kæmpe drama i Robinson Ekspeditionen mellem Martin og Sasha, men det, der blev vist pÃ¥ tv, var angiveligt ikke det eneste der skete – i hvert fald ikke ifølge Sasha.

Til Realitportalen forklarer Sasha, at Martin eftersigende skulle have forsøgt at have sex med hende om natten, mens kameraerne var slukkede, men at hun havde afvist ham:

– Herefter ændrede alt sig bare. Vi havde jo haft et fint forhold indtil da. Jeg havde også krammet ham, da han var taget til dyst dagen før, og jeg var glad, da han igen kom tilbage til lejren. Men efter jeg afviste ham om natten, blev han bare sur, og så svinede han mig til dagen efter, fortæller Sasha.

Læs også: Hun var MGP-stjerne som 10-årig: I dag er Emma 25 år og MEGA lækker – Se hende her

Sasha fortæller også, at sagen endnu ikke er afsluttet, selv om de længe har været tilbage i Danmark, og at det faktisk er blevet så slemt mellem dem, at hun har følt sig nødsaget til at kontakte politiet:

– Han har skrevet nogle virkelig grimme og truende ting til mig. Han har blandt andet skrevet, at han ville ønske, at han havde en tidsmaskine, så han kunne rejse tilbage i tiden og give min far en pakke kondomer. Han har også skrevet, at jeg må være blevet kneppet af mine forældre. Han har skrevet nogle virkelig grimme ting, siger Sasha og fortsætter:

– Derfor har jeg meldt ham til politiet, og jeg har søgt polititilhold mod ham. Jeg føler mig bange og usikker efter hans beskeder, og det gider jeg ikke. Han har virkelig været modbydelig og er gået langt over grænsen.

Læs også: Iskold Lenny: Sådan var mit førstehåndsindtryk af Nadja

Læs også: ‘Ex on the Beach’-babe har VANVITTIG krop – Og er kærester med Paradise Hotel-legende

 

 

Læs også: Køligt: Klæstrup og veninderne viser bryster foran ældre herre

OVERSIGT

Scroll to Top