The perfect guide to the casino

Chok: Bendtner utro med en masse norske kvinder


Nicklas Bendtner var sin kæreste, Natasja Madsen, utro med en lang række kvinder. Det fortæller ekskæresten på sin Instagram.

Nicklas Bendtner og Natasja Madsen var kærester i flere måneder, og de nåede sågar at flytte sammen i Norge, inden det hele braste.

Et halvt års tid efter det mystiske brud har Natasja Madsen endelig taget bladet fra munden og afsløret detaljer om sit forhold til den danske angriber.

Læs også: Officielt: Manchester City har hentet Claudio Bravos afløser

På sin Instagram-story lagde hun nemlig et billede op af Nicklas Bendtner, hvis ansigt var overdækket af en gris, og derefter begyndte hun at dele ud af de saftige detaljer.

– Norge i sig selv er smuk, men jeg ofrede meget for at være sammen med den fyr, jeg elskede, men jeg var alene rent mentalt. Jeg kunne ikke arbejde, jeg kunne ikke følge mine drømme. Og jeg tænkte: “I det mindste er jeg sammen med ham”. Og han var det, jeg allerhelst ville have på det tidspunkt, skriver hun på sin Instagram-story ifølge seoghoer.dk og tilføjer.

Læs også: Transferbombe: Henter FCK deres tidligere stjerne hjem?

– Og ja, jeg fandt ud af (efter vi var gået fra hinanden), at han havde været sammen med ikke bare én, men en hel by fuld af betagede piger. Sørgelig verden, skriver hun videre.

Nicklas Bendtner og Natasja Madsen flyttede til Norge i september sidste år.

Læs også: Ståle Solbakken: Denne stjerne er den bedste, jeg nogensinde har trænet

Læs også: Engang spillede han i FC København – Nu er han blandt VERDENS ti største talenter

OVERSIGT

Scroll to Top