The perfect guide to the casino

Klæstrup gift i moské: ‘Folk sender mange grove beskeder’


Foto: Sasha Klæstrup/Instagram

Sasha Klæstrup er blevet gift i moské, og det er ikke alle, der synes om, at hun har en muslimsk mand. Vigtigst er det dog, at familien er glade.

Sasha Klæstrup, der medvirkede i ‘Divaer i Junglen’ tidligere på året, havde en stor weekend, hvor hun blev muslimsk gift med kæresten, Montaser Bel-lah Zaghmout.

Realitydeltageren var lykkelig, da Ekstra Bladet snakkede med hende.

– -Det gik så fint, vi blev gift i Imam Ali-moskéen. Ham der viede os var så god, og det er jo fantastisk! Jeg er jo gift. For helvede. Og så med mit livs kærlighed. Jeg er lykkelig, sagde hun til avisen.

Tidligere har den 26-årige skønhed modtaget negative kommentarer på, at hun har en muslimsk kæreste. Det går hende på, men hun blokerer de negative kommentarer.

Se også: Husker du Amanda Palm fra Paradise Hotel? Du gætter aldrig hvordan hun ser ud i dag

– Jeg får nogle rigtig grove beskeder på Facebook. For nylig fik jeg en besked, hvor der var en, der spurgte, om jeg skulle på den ugentlige tur til Rødby for at hente flygtninge fra min svigerfamilie. Det kan godt gå mig på, når jeg får sådan nogle kommentarer, eller når de skriver ’skrid hjem til Mustafa’, men så blokerer jeg dem på Facebook, sagde hun i et interview tidligere på året ifølge Ekstra Bladet.

Det lykkelige par tager på bryllupsrejse i næste måned, hvor turen går til Egypten.

OVERSIGT

Scroll to Top