The perfect guide to the casino

Linse Kessler er blevet anklaget for at snyde i skat – nu sender hun gedigen sviner alt og alle på Instagram


Linse Kessler finder sig ikke i, at folk forsøger at løbe rundt om hjørner med hende.


Det giver hun i særdeleshed udtryk for i et opslag på Instagram, efter Ekstra Bladet bragte en historie om, at Linse Kesslers revisor havde sagt op i frygt for skattevæsnet.

Den historie giver reality-kendissen dog ikke meget for, og i et opslag på Instagram maner hun i den grad disse rygter i jorden, mens hun samtidig giver både Ekstra Bladet og hendes nu tidligere revisor en gedigen sviner med på vejen.

Således skriver Linse Kessler følgende i sit opslag:

“EKSTRA BLADET, nu må I simpelthen stoppe med jeres løgne og opfundne historier ??? Der er jo IKKE Et eneste ord af sandhed eller faktum i det I tillader jer at skrive om mig og min søde BOGHOLDER (ikke Revisor) ! Preben Rueda som har fyldt jer med dette BULLSHIT er en ældre mand der ‘hjælper’ nye folk som mig hernede i Spanien, han er hverken Revisor eller noget andet, blot en mand, der nok skulle ha’ stoppet med at ‘hjælpe’ nye som mig for længe siden, for sikke et rod og forvirring jeg har haft i disse mdr, MEN nu har jeg igår holdt møde med min meget anerkendte advokat herfra samt min dygtige bogholder, Preben er hermed væk som administrator, og der er NU styr på det hele, Moms, Skat, Licenser osv, så TAK Preben, du fik mig på forsiden, men husk det er ligesom at pisse i bukserne når man fryser, det blir koldt og det lugter ret hurtigt ? NO MORE MRS NICE LINSE HER FRA ? Ps. Ekstra Bladet I burde skamme jer, I tjekker slet ikke op, I skriver bare for skrive, så folk kan købe sig adgang til jeres bras. JEG ER SÅ TRÆT AF UDUELIGE FJOLSER !!! Jeg har det hyggeligste B&B, der er orden i tingene, alt kører præcis efter loven, bogføring osv er up to date, og der er INTET at komme efter eller skrive om ??? OLÉ ??? Hvor er det bare tarveligt helt ærligt…”

OVERSIGT

Scroll to Top