The perfect guide to the casino

Voldsomme anklager fra Fie: Her er sandheden om hende og Frederiks brud


Fie Laursen fortæller, at Frederik var hende utro, mens hun også fortæller, at han var aggressiv, når han drak.


Foto: TV3

Fie Laursen og Frederik Valeur – begge kendt fra Paradise Hotel – er gået hver til sit, og der har været megen dramatik om bruddet.

Bloggerinden fortæller nu, at Frederik var hende utro.

Se også: Vildt billede: Fie Laursen smider al tøjet

– Igennem hele forholdet har Frederik været en festtype, og det var ikke så fedt, syntes jeg, men jeg bed det ligesom i mig og tænkte, at han var loyal overfor mig. Men efter vi flyttede til København, så fik jeg hele tiden beskeder på Instagram med billeder, hvor han stod med andre piger, og folk skrev altid, de havde kysset ham, og han kom sent hjem – klokken 6-7 om morgenen tit. Men jeg bed det i mig og tænkte, at okay, han går nok og kysser på andre piger, siger hun i sin Youtube-video.

https://www.youtube.com/watch?v=Pt-JSCFWYzI

Den populære blogger fortæller ydermere, at en af hendes veninder også har bekræftet, at Frederik kyssede med andre piger i byen.

Det var dog ikke kun utroskabet, der fik Fie Laursen til at sige stop, for Frederik skulle – ifølge hende – også være aggressiv, når han drak.

– Lige meget hvor mange gange jeg fortalte ham, at når du er fuld skat, så er du virkelig aggressiv, og jeg bliver rigtig bange, Lucky blev bange, så ændrede det sig bare ikke, det fortsatte hver gang han var fuld. Han råbte af mig og kaldte mig alle mulige ting. På et tidspunkt kastede han et håndklæde efter Lucky, og han kan ikke engang huske det, og mit hjerte knustes.

Fie Laursen fortæller også i videoen, at det er helt slut mellem de to, selvom hun fortsat elsker ham.

OVERSIGT

Scroll to Top