The perfect guide to the casino

Rejsebureau raser mod Fie Laursen efter druktur til Sunny Beach med stoffer og tyveri


Fie Laursen har været med til at male et helt forkert billede af Sunny Beach, mener DUF-rejser, der har sponsoreret en tur til kendisbloggeren.


Foto: Fie Laursen/Instagram

Fie Laursen har været på sommerferie i Sunny Beach, og den ferie blev sponsoreret af DUF-rejser, der hvert år sender tusindvis af unge til feststeder i det sydlige Europa.

22-årige Fie Laursen har dog ikke leveret den bedste reklame for DUF, da hun har fortalt, at hun tog stoffer dernede, mens hendes MacBook blev stjålet.

– Alle går og tror, det ikke er stoffer, fordi folk i Sunny Beach normaliserer poppers. Du kan købe det i en butik lige foran hotellet. Alle tager det hele tiden. Vitterligt hvert femte minut, siger hun i en Youtube-video, mens hun fortæller, at hun også selv tog stoffet.

DUF, der altså har betalt bloggerens rejse, er ærgerlig over, at Fie Laursen maler et forkert billede af feriestedet.

– Jeg tror, de (bureauet, der har hyret Fie Laursen på DUF-rejsers vegne, red.) selv vil foreslå, at det ikke er noget, vi skal betale for. Og der vil jeg selvfølgelig sige, at det synes jeg er rimeligt nok – det synes jeg heller ikke, vi skal. Det har ikke været den bedste reklame, siger direktør Anders Marcuslund til BT og tilføjer.

– Nogle har ringet til os og spurgt ind til hendes oplevelser, og det er super ærgerligt, for det er jo ikke med den hensigt, man inviterer folk ned.

Fie Laursen forstår, at DUF ikke er glade for hendes ærlige ord om stedet.

– Jeg tror selvfølgelig ikke, det er fedt for DUF, at jeg snakker om de ting, eller, at jeg havde fået stjålet min MacBook, men jeg vil hellere have min kanal ægte, og hvis de vil trække mit honorar tilbage, fordi jeg fortæller, hvordan virkeligheden er, så må de gøre det. Jeg vil ikke glorificere Bulgarien. Det var fedt, men så fedt var det heller ikke, siger bloggeren til BT.

OVERSIGT

Scroll to Top