The perfect guide to the casino

Jonas var sammen med Tine hjemme i Danmark: Så iskold og grov var han efterfølgende


Der er kold luft mellem Jonas og Tine fra dette års Paradise Hotel. De snakker ikke længere sammen, fordi Jonas ikke vil besvare Tines SMS-beskeder.

Der var sød musik mellem Jonas og Tine på Paradise Hotel, men i Danmark snakker de ikke længere sammen.

Det er resultatet af en aften, hvor de endte med at have sex. Efterfølgende valgte Jonas nemlig fuldstændig at ignorere Paradise-baben og lade være besvare hendes SMS-beskeder. Det fortæller han i ‘Mit Paradiso Liv’.

Læs også: Blev kåret som ‘verdens smukkeste pige’ som 6-årig: Sådan ser hun ud i dag som 17-årig

Tine Lykke fortæller også om episoden.

– Vi var til en fest, hvor Jonas bruger en time på at flirte med mig og sige, at vi godt kunne få noget, selvom vi boede så langt væk fra hinanden. Vi vælger så at have sex, og dagen efter spørger jeg så, om han mente alt det, han sagde, men jeg fik intet svar. Så Jonas er bare en rigtig player. Jeg havde aldrig følelser for ham, men jeg var da lidt glad for ham. Så når han sagde, at han havde følelser involveret og alt muligt andet fløde-lort, så gav jeg slip, og det endte så ud i sex. Efterfølgende opfører han sig så bare som en lille 18-årig, som nu kan få titlen som player. Vi snakker ikke sammen, og det kommer vi heller aldrig til, siger hun til realityportalen.dk.

Tine vandt Paradise Hotel med Lenny, mens Jonas var en del af juryen.

Læs også: 23-årig playboy-skønhed: Her viser hun sig frem

Læs også: Vild scoring: Justin Bieber gift med skønhed

OVERSIGT

Scroll to Top