The perfect guide to the casino

Bitter Tine: Lenny brød løfte, da vi kom hjem til Danmark


Tine er bitter over, at Lenny snød hende for 250.000 kroner, men ifølge hende lovede han hende en sum penge efter hjemkomsten.

Lenny og Tine vandt Paradise Hotel sammen, men de gik bestemt ikke fra hotellet som gode venner, da Lenny var iskold i troskabstesten og tog det fulde beløb alene.

Læs også: Tine afslører: Derfor gad jeg ikke være med til den store finalefest

Tine hævder på sin Instagram-profil, at hun gik hen til Lenny i lufthavnen på vej mod Danmark og ønskede ham tillykke, mens han – ifølge Tines udsagn – skulle have lovet hende en sum af pengene som plaster på såret.

Læs også: Paradise Hotel-stjerne tvunget til at blive på hotellet: ‘Jeg kastede blod op, græd og forsøgte at udspille mig selv’

Noget tyder dog på, at Lenny ikke har overholdt sit løfte, for han har sagt, at ‘Tine kan få en buket blomster’, og det får hende til at rase ud.

Læs også: Paradise-Tines mørke fortid: Utroskab og mistet barn

– Når han ringer en op, en uge efter opholdet og man bliver lovet nogle penge, så bliver man da lidt glad, men når der så kommer kamera på, så kan jeg få en buket blomster? Kendislivet? Det er åbenbart det eneste du lever på lennyboy, skriver hun på Instagram.

På Instagram erklærer hun sig samtidig stolt over, at hun vandt spillet.

OVERSIGT

Scroll to Top