The perfect guide to the casino

Philip May er skrækslagen: Her er sandheden om Simone Hvenegaard

Philip May er skrækslagen, når Simone Hvenegaard viser sin natlige side frem af sig selv.

Simone Hvenegaard var med i Paradise Hotel 2017, og selvom man fulgte hende meget pĂĄ TV, sĂĄ var der nogle episoder, der ikke blev vist.

Paradise Hotel-vinderen er nemlig lidt af et monster, når hun snakker i søvne.

– Lige siden jeg var helt lille, har jeg snakket i søvne, set ting i søvne og gĂĄet rundt om natten. Jeg forstĂĄr ikke, hvordan det kan lade sig gøre, for folk ved ikke, om jeg er vĂĄgen eller sover. Som søvngænger har man ĂĄbne øjne, og det kan være ret uhyggeligt, indleder hun pĂĄ sin blog og tilføjer.

– Da jeg dannede par med Christian, satte jeg mig pĂĄ et tidspunkt op midt om natten og skreg højt. Jeg vĂĄgnede af mit eget skrig, og Christian satte sig op af skræk og fik mumlet i søvne: ’’Du mĂĄ ikke skrige af mig, jeg har bygningsfejl i øjnene’’. Det fik mig til at skraldgrine, og om morgenen snakkede vi om episoden, og vi fattede hat. Stakkels Christian.

Se ogsĂĄ: Billede: Amalie Szigethy viser bikinikroppen frem

Philip May, der også er tidligere paradiso, og som hun i dag danner par med, er skrækslagen, når Simone Hvenegaard folder sig ud om natten.

– Nu skal vi snakke lidt om en person, jeg ikke kender særlig godt, men som jeg er pisse bange for. Simone har nemlig en “Hell Spawn Demon” gemt inde i sin sjæl, eller det var i hvert fald, hvad jeg troede, første gang jeg oplevede den natlige side af hende. Man tror virkelig, hun er vĂĄgen, fordi hendes øjne er ĂĄbne, stemmen er den samme, og kun blikket er anderledes, lyder det fra ham – ligeledes pĂĄ hendes blog.

OVERSIGT

Scroll to Top