The perfect guide to the casino

Afsløring: Fie Laursen i klart kontraktbrud – Dette gjorde hun, før divaerne tog til Ecuador

Fie Laursen har brudt kontrakten med TV3, fortæller Caroline Petersen.

Bølgerne har gået højt mellem Caroline Petersen og Fie Laursen i de to første afsnit af ‘Divaer i Junglen’, og Fie har tilsyneladende ikke helt rent mel i posen.

Caroline fortæller nu på sin blog, hvordan Fie Laursen har brudt kontrakten med TV3 ved at planlægge spillet hjemmefra og skrive rundt til de andre deltagere.

– Janni siger i første afsnit, at hun er træt af, hvordan Fie har planlagt alt. Udefra tænker man nok, at det hun mener er, at Fie har planlagt ting omkring, hvordan tingene skulle forløbe i første dyst, men dette er ikke tilfældet. Fie har nemlig siddet og skrevet til stort set alle de andre deltagere hjemmefra, hvem der skulle være med, og hvem hun ville spille sammen med. Udover at det er kontraktbrud så er det heller ikke i orden eller fair over for nogle af os andre, fastslår Caroline på sin blog.

Fie bekræfter delvist.

Læs også: Efter ‘Divaer i junglen’-premiere – Janni Ree sviner to andre deltagere

– Ja, vi havde flere af os snakket hjemmefra faktisk. Ikke bare mig. Det gør de fleste inden et reality-program, men jeg havde ikke lagt taktiske planer, andet end jeg havde snakket lidt med Janni om, at vi kunne spille sammen. Men jeg valgte hende fra på grund af Maja, jeg så mødte i lufthavnen, og hun havde større kampgejst. Men jeg er blevet gode veninder med Janni nu, vi snakker meget sammen, lyder det fra hende ifølge realityportalen.dk.

OVERSIGT

Scroll to Top