The perfect guide to the casino

Dansker fyrede 20.000 af på Champagne og strippere på studietur første aften: Brugte helt syge undskyldninger, da han forsøgte at få BANKEN til at betale

 


 

En ung dansker fyrede den lidt for groft af med Champagne og strippere, og forsøgte bagefter at få banken til at betale.

Ingen kvaler – Onkel Dan betaler. Sådan har mange sagt inden de kørte Dankortet igennem og købte en række drinks, som de egentlig ikke havde råd til.

En dansk studerende tog det dog til et nyt niveau, da han var i den rumænske hovedstad Bukarest på studietur og tog ud og kiggede på det lokale natteliv.

Her brugte han nemlig 20.000 på en torsdag aften, som han senere forsøgte at få tilbage ved at klage til Pengeinstitutankenævnet skriver Ekstra Bladet.


– Torsdag ankom vi til Rumænien. Om aftenen spiste vi elever på egen hånd i Bukarest, og blev derefter i byen. Lidt ud på aften mødte vi en gruppe af de andre elever fra skolen, som valgte at besøge en stripklub, hvor min gruppe og jeg fulgte med – et besøg som var kort, da jeg selv tog stærk afstand fra besøget, da jeg normalt ikke bryder mig om konceptet. Kl. 2 natten vælger vi af uforklarlige årsager at besøge den samme stripklub igen, hvor vi hver især bestiller en dans. Det videre forløb husker jeg ikke.

– Efterfølgende er jeg blevet fortalt af mine venner, at jeg var i baren mange gange og der gennemførte flere transaktioner med mit dankort, derfor forsøgte de også at stoppe dette, men forgæves da de blev ledt væk af flere medarbejdere fra klubben. Yderligere er jeg blevet fortalt, at de køb jeg har gjort, har været hele Champagne-flasker, men når jeg har købt en flaske har personalet skænket et glas af denne flaske, hvorefter de er gået væk med flasken, for at komme tilbage med den samme flaske igen og sælge den på ny og jeg husker først noget næste dag fredag den 3. juni 2016 kl. 9 om morgenen. Herudover har jeg fået fortalt, at jeg i forbindelse med hjemturen natten til fredag den 3. juni 2016 opførte mig aggressivt over for en taxichauffør og overfor mine venner.

Normalt plejer han kun at bruge 500 kroner i byen, hvorfor han burde få 19.500 kroner tilbage.

– Denne opførsel kan jeg på ingen måde nikke genkendende til, da jeg aldrig har misbrugt mit Dankort, og jeg mener selv, at jeg generelt ikke bruger mange penge, og jeg har aldrig brugt mere end 500 kr. på en aften i byen, heller ikke når jeg har været fuld, skriver manden.

Både banken og Pengeinstitutankenævnet afviste den unge mand.

OVERSIGT

Scroll to Top