The perfect guide to the casino

Tottenham ville hente Pierre-Emile Højbjerg: Nu har Højbjerg givet et stort hint om, hvor karrieren fortsætter til sommer

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Lidt ud af det blå meldte flere engelske medier, at Pierre-Emile Højbjerg var kommet på ønskelisten hos José Mourinho og Tottenham, og samtidig stod højt oppe.

Et skifte endte med at falde til jorden, især fordi Southampton ikke havde nogen som helst plan om at spille resten af sæsonen uden deres danske kaptajn. Højbjerg er også blevet en stor profil i Southampton siden skiftet fra Bayern München, og med anførerbindet på armen, er der ingen tvivl om, at han også er blevet lidt af en fanfavorit.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

Ikke nok med, at Tottenham har udvist interesse i Højbjerg, så skulle Everton og Leicester også holde ekstra øje med den danske landsholdsspiller, i håbet om at overbevise ham til et skifte. Det tyder dog på, at det ikke bliver så let, hvis man ser på Højbjergs Instagram-aktivitet. I lørdagens nederlag til Liverpool, spillede Pierre-Emile sin Premier League-kamp nummer 100 for Southampton, hvilket klubben hyldede på Instagram.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Den hyldest har Højbjerg også slået op på sin egen Instagram-profil, hvor han understreger, at han går efter 100 mere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top