The perfect guide to the casino

Manchester United bekræfter: Køber ombejlet 25-årig offensivstjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: ‘CV’ vil strække sig langt for dansk stjernespiller med fortid i Brøndby


Efter lang tids hungren efter nye offensive kræfter, lykkedes det endelig for Manchester United, der netop har bekræftet, at der er et nyt køb på vej.

Der er tale om den 25-årige portugiser, Bruno Fernandes, der i en længere periode er blevet sat i forbindelse med et skifte til England. Tilbage til sommerens transfervindue, var Manchester United mere end bare interesseret i Fernandes, og var angivenligt tæt på at lande en aftale, men i sidste ende skete der ingenting, og i stedet forlængede Bruno Fernandes sin kontrakt.

Læs også: Nicki Bille forsvandt pludselig: Nu afslører han sandheden om sin forsvinden

På klubbens hjemmeside har man bekræftet, at man er blevet enige med Sporting om en transfer, og at der blot mangler et lægetjek samt de personlige vilkår for Bruno Fernandes, før han kan kalde sig Manchester United-spiller. Dermed får den portugisiske stjerne langt om længe sit skiftet til en større europæisk klub, og kan se frem til at få en stor rolle fra første dag, da han tiltræder en United-offensiv, der i den grad har brug for forstærkning.

Bruno Fernandes kom til Sporting i 2017, og har spillet hele 137 kampe for klubben. Her er det blevet til 63 mål og 52 assists, men det var især efter sidste sæson, at flere af de europæiske storklubber fik øjnene op for Fernandes. Flere medier har tidligere meldt om en pris på 55 millioner euros eller omkring 410 millioner kroner.

Læs også: Træneren bekræfter: Stor handel på vej – FC Barcelona forhandler med denne angriber

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top