The perfect guide to the casino

Solskjær om 20 år gammel historie: Det her tror jeg, vi alle fortryder

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær siger, at han og Manchester United fortryder, at klubben trak sig fra FA Cup’en i 2000.

Dengang havde Manchester United på et sejrsmål af netop Ole Gunnar Solskjær vundet Champions League i 1999, og de skulle spille VM for klubhold, som på daværende tidspunkt blev spillet i januar. Derfor stod klubben over for at vælge imellem at spille VM for klubhold eller FA Cup’en. De valgte det første.

– Jeg tror, at alle os fra dengang fortryder, at vi ikke spillede i FA Cup’en i stedet, siger Ole Gunnar Solskjær ifølge Daily Mirror.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Siden dengang er VM for klubhold flyttet til december, således at en engelsk deltager kan være med i begge dele. Det skete for Liverpool i denne sæson og i 2005 samt for Chelsea i 2012 og Manchester United i 2008.

Ole Gunnar Solskjær stikker med sine bemærkninger også til Liverpool-manager Jürgen Klopp, der har sagt, at han ikke har tænkt sig at møde op til omkamp i FA Cup’en mod Shrewsbury, fordi der er vinterpause. Af samme årsag kommer de bedste Liverpool-spillere heller ikke. Klubben stiller reserveholdet.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Andre klubber må naturligvis gøre, som de vil. Tottenham skal også spille omkamp, men jeg har da ikke hørt, at José Mourinho ville boykotte kampen. Og naturligvis er jeg da tilfreds med, at vi ikke behøver at spille omkamp, fordi vinterpausen så ville være blevet tre dage kortere, som nordmanden siger, inden han tilføjer:

– Men det er stadig bedre at være med i turneringen, end det er ikke at være med i den. Jeg husker tydeligt, at jeg elskede at spille i FA Cup’en og at komme i semifinalen og i finalen og at vinde trofæet. I mine øjne er det stadig den største sæson i engelsk klubfodbolds historie, da vi med Manchester United vandt mesterskabet, Champions League og FA Cup’en i 1999.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top