The perfect guide to the casino

Medie: SÃ¥ mange penge modtager Ajax, Middelfart og OB efter Tottenhams salg af Eriksen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Det er ikke kun Tottenham, der kan se frem til at modtage et millionbeløb for salget af Christian Eriksen.

Christian Eriksens tidligere klubber, Ajax, OB og Middelfart, kan også se frem til at modtage en sum penge efter Christian Eriksens salg til Inter, og selvom de tre klubber og Tottenham havde håbet på, at prisen ville være noget større end 150 millioner kroner, er det stadig en pæn sum, der lander i de tre klubber. Ifølge hollandske De Telegraaf, står Ajax til at modtage fem millioner kroner da man havde en videresalgsklausul i kontrakten med Tottenham, hvor man stod til at modtage 10 procent af fortjenesten.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Da Tottenham købte Eriksen for omkring 100 millioner kroner, og solgte ham for 150 millioner kroner, er det dermed fem millioner kroner, som Ajax får sendt sin vej. Beløbet for OB er noget mindre, men stadig en rigtig fin sum for en dansk klub.

Fyens Stiftstidende melder ud, at OB modtager omkring 1,8 millioner kroner for salget, imens Middelfart kan se frem til omkring 365.000 kroner.

Til bold.dk, har formand for Middelfart G&BK, Claus Hansen, bekræftet, at tallet er omkring de 400.000 kroner, og derfor tyder det på, at det ender med at par tusinde mere end de 365.000 kroner. De penge betyder meget for en lille klub som Middelfart, og her er der allerede en plan med pengene.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

– Vi skal bruge dem til at fastholde vores høje fokus pÃ¥ ungdomspillere, hvor vi har dygtige trænere, gode baneforhold og fine faciliteter. Alle de daglige ting, hvor vi har et højt niveau, kan vi nu vedligeholde i flere Ã¥r, siger Middelfart-formanden Claus Hansen til mediet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top