The perfect guide to the casino

Endnu en dansker i Premier League? Ung landsholdsstjerne spøger i Premier League-klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Christian Eriksen har netop forladt Premier League, men med lidt held, skal vi ikke vente lang tid på, at der kommer endnu en dansker i verdens bedste liga.

Sådan lyder det fra The Independent.

Det britiske medie melder om, at David Moyes og West Ham har slået øjnene op for den danske U21-stjerne Rasmus Nissen Kristensen. Den 22-årige dansker var anfører for Danmark under U21 EM i 2019, og håber snart på at bide sig fast på A-landsholdet, og der har i den grad også været fart over feltet i løbet af de seneste år.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

For to år siden skiftede Rasmus Kristensen FC Midtjylland ud med Ajax, og efter blot halvandet år i Holland, skiftede han til Red Bull Salzburg i sidste sommer. Her er det blevet til 17 kampe i denne sæson, og især i Champions League, hvor Rasmus Kristensen har stået overfor Liverpool og Napoli, beviste han, at han snart er klar til en endnu større klub.

Om den klub netop er West Ham må tiden vise, men ifølge The Independent, er sæsonens præstationer blevet bemærket i West Ham, der virkelig jagter en ny højreback. Tottenhams højreback, Kyle Walker-Peters, er tidligere blevet nævnt som en mulig transfer, men med et mislykket forsøg, kan Rasmus Kristensen meget vel blive aktuel i sidste ende.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Rasmus Kristensen har kontrakt med Red Bull Salzburg frem til sommeren 2024.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top