The perfect guide to the casino

Medie: Problemer hos Brøndby – Nu kan endnu en spiller være på vej væk

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Svingdørene i Brøndby er i fuld gang, og nu kan de meget vel blive brugt igen, inden de for alvor er blevet lukket.

Indtil videre har Brøndby sagt farvel til to af deres største profiler i form af Dominik Kaiser og Kamil Wilczek, imens Ante Erceg også er sendt videre, dog kun på et lejeophold. Nu melder Der Nordschleswiger, at endnu en Brøndby-angriber kan forlade Brøndby til januar, hvis det rette tilbud kommer.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Mediet melder om, at SønderjyskE har spurgt ind til deres tidligere stjerne, Mikael Uhre, der ikke har haft den store succes i Brøndby siden skiftet i 2018. Her er det blot blevet til ni mål og tre assists i 49 kampe, imens han har stået bag Kamil Wilczek i angrebet.

Efter et farvel til både Wilczek og Erceg, ville et farvel til Uhre sætte Brøndby i en yderst sårbar situation, da man dermed kun vil have Simon Hedlund, Samuel Mraz, og helt unge spillere tilbage til angrebspladserne. Mediet har spurgt sportschef i SønderjyskE, Hans Jørgen Haysen, ind til interessen, men havde ingen kommentarer til sagen.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Det hele kan meget vel ende med noget af en transferkabale. SønderjyskE siger farvel til Mart Lieder til sommer, der skifter til OB, men hvis Bashkim Kadrii som forventet skifter klub i dette transfervindue, kan OB ende med at presse på omkring et køb af Lieder, og dermed mangler SønderjyskE en erstatning, hvor Mikael Uhre ville været det oplagte valg.

Mikael Uhre har blot spillet 14 kampe for Brøndby i denne sæson, hvor det er blevet til et enkelt mål, imens han har scoret fire mål i fem kampe for Brøndbys reserver.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top