The perfect guide to the casino

Klubben bekræfter: Bashkim Kadrii forlader OB – Her er hans nye klub

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


OB har allerede været særdels aktive på transfermarkedet denne januar, men nu må de også vinke farvel til en stor profil.

Den 28-årige Bashkim Kadrii er nemlig blevet præsenteret i sin nye klub, Al-Fateh FC i Saudi Arabien, der via Twitter bekræfter, at de henter Kadrii til klubben.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Kadrii kom i første omgang til OB i 2010, og skiftede til FC København i 2014. Efter et blandet ophold i FCK, hvor især skader gjorde det svært for den danske angriber, blev han sendt på lejeophold i USA og Randers FC, og senere hen tilbage til OB i 2018. Siden returet har han banket målene ind i Odense, og har i denne sæson scoret 10 mål og leveret seks assists i 20 Superliga-kampe.

Tidligere på dagen meldte Sport Fyn, at salget af Kadrii kan ende med at sende hele 10 millioner kroner til OB, der derfor kan glæde sig over et flot salg. Erstatningen er meget vel allerede fundet da Mart Lieder blandt andet kommer til Odense til sommer, men nu kan ende med at skifte allerede denne vinter, hvis OB får overtalt SønderjyskE til en handel.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Det skal siges, at OB endnu ikke har bekræftet handlen, og at det kun er Al-Fateh FC, der har været ude og markere handlen som ‘done deal’.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top