The perfect guide to the casino

Fans svinede ejere til under storsejr: – Vi er Manchester United, og vi synger , hvad vi vil

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Manchester Uniteds fans luftede højlydt deres utilfredshed under sejren over Tranmere i FA Cup’en.

Der var en tiltrængt opmuntring til Manchester Uniteds fans, da deres hold søndag vandt 6-0 ude over Tranmere fra den tredjebedste engelske række.

Men det forhindrede ikke de tilstedeværende Manchester United-fans i at lufte deres utilfredshed med tingenes tilstand i klubben.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Ifølge diverse medier sang størstedelen af de medrejsende fans med på smædesange om klubbens ejere, brødrene Glazer fra USA, og næstformand Ed Woodward. Ingen af dem var tilstede under storsejren.

En af sangene sluttede med ordene: – Vi er Manchester United, og vi synger, hvad vi vil.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Manchester Uniteds supportere er sure over, at klubben fra at være en magtfaktor i engelsk og europæisk fodbold i sidste sæson blot blev nummer seks i Premier League og i øjeblikket indtager femtepladsen. Kun top-4 kommer med i næste sæsons Champions League.

Desuden har de tabt tålmodigheden med køb og salg i klubben. Holdet trænger indlysende til forstærkninger, hvis klubben skal tale med om de øverste pladser, men i denne måned har der foreløbig kun været en masse rygter. Klubben har i skrivende stund ikke tegnet kontrakt med en eneste ny spiller i januar måneds transfervindue.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top