The perfect guide to the casino

Zlatan scorer mål for Milan – og knaster til dig

Odds forslag: Vi tager en tur til Italien og Tyskland i dag for at finde et godt valuebet.

Brescia – Milan – 2-tal

– Milan havde et efter klubbens normale standard et skrækkeligt efterår, der sendte klubben helt ned i midterfeltet i Serie A. Men nu er tiden kommet til at vende et nyt blad.

– Milan scorede bedrøvelige 16 mål i deres første 18 kampe i denne sæson. Så kom 38-årige Zlatan Ibhraimovic til, og nu har holdet scoret otte mål i de seneste tre kampe.

– Dermed ligger Milan nu kun to point fra en europæisk placering.

– Brescia rykkede op i sidste sæson, men alt tyder på, at de ryger hurtigt retur til Serie B. De har tabt ni ud af deres seneste 14 kampe.

– Mærkværdigvis nok er hjemmeholdet klart bedst ude. De har tabt syv ud af deres ti hjemmekampe.

– Brescias største stjerne, den tidligere landsholdsangriber Mario Balotelli, har karantæne i denne kamp efter at have fået rødt kort efter syv minutter på banen i holdets seneste kamp – en 2-2 kamp mod Cagliari.

– Desuden er Brescia lidt af en favoritmodstander for Milan, der har vundet samtlige de syv seneste indbyrdes opgør – heriblandt 1-0 i de to holds første møde i Milano.

– Alt i alt må man sige, at selvom kampen foregår på udebane, må AC Milan være storfavoritter til at tage alle tre point her.

Sådan ligger de

Brescia nummer 19 (V4 U3 T13)
Milan nummer 8 (V8 U4 T8)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,66

Borussia Dortmund – FC Köln begge hold scorer JA

– En interessant duel mellem to hold, der begge vandt deres første kamp efter vinterpausen.

– Erling Braut Håland begyndte sin tilværelse i Bundesligaen på flotteste vis, da han scorede hattrick i Borussia Dortmunds sejr på 5-3 i Augsburg.

– Die Schwarzgelben var ustabile i begyndelsen af sæsonen, hvor de tabte den ene uge til oprykkerne fra Union Berlin for så at lammetæve Bayer Leverkusen i den næste. På det seneste har de dog været noget mere stabile med fire sejre i de seneste syv kampe og kun et enkelt nederlag i samme periode.

– Begge hold har scoret i samtlige disse syv kampe.

– Dortmund vandt det første møde imellem de to klubber i denne sæson med 3-1.

– Oprykkere fra FC Köln kom skidt fra start, og de lå længe under nedrykningsstregen. På det seneste har de dog taget sig gevaldigt sammen og vundet fire kampe på stribe, så det gør de ikke mere.

– FC Kölns fans har set begge hold score i syv ud af deres seneste 12 kampe i Bundesligaen.

– Dortmund er imidlertid et svært sted at spille, så vi føler os ikke helt sikre på dette bet. Det betyder, at vi kun spiller det i doublen.

Sådan ligger de

Dortmund nummer 4 (V9 U6 T3)
Köln nummer 13 (V6 U2 T10)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,66

Total odds: 2,75

Odds tips: 350 kroner (250 kroner på Milan og 100 på doublen. Det betyder, at det stadig er et valuebet, selvom et eller begge hold ikke skulle score i Dortmund).

Mulig gevinst: 690 kroner

Overskud: 340 kroner

Dette og mange andre bets kan du spille på ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top