The perfect guide to the casino

Tidligere Liverpool-spiller: Liverpool er en storklub – men ikke et storhold

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Den tidligere Liverpool- og Manchester United-spiller mener ikke, at det nuværende Liverpool-hold kan kaldes et storhold – endnu.

Liverpool fører Premier League aldeles suverænt, men holdet er endnu ikke et storhold. Dertil skal man dominere ligaen i flere år i træk, mener Paul Ince, der som en af de få spillere i verden har en fortid i både Liverpool og Manchester United.

– Dengang jeg spillede i Manchester United, var det virkelig et storhold, sagde Paul ince med henvisning til klubbens hold, der vandt fem mesterskaber i halvfemserne og en Champions League.titel.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Chelsea i nullerne var i hans øjne også et storhold, men så vidt er det altså endnu ikke kommet for dagens Liverpool-hold, synes han.

– Men hvis de bliver ved med at vinde trofæ efter trofæ efter trofæ, så er det noget andet, siger Paul Ince ifølge lokalavisen Liverpool Echo.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Man kan ikke kalde et hold for et storhold, bare fordi det vinder et enkelt år. Det ved [Liverpool-manager] Klopp også godt, siger Paul Ince.

– Manchester United var et storhold i halvfemserne, Chelsea havde noget af det i nullerne, og Liverpool var det i firserne. Det, Liverpool gør nu, er en flot præstation, men hvis de skal kaldes et storhold, skal de gøre det år efter år, gentager han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top