The perfect guide to the casino

Red Bull Brøndby? Nu er der afgørende nyt i sagen om et navne og logoskift ved et salg til Red Bull

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Der var ingen tilfredshed at spore hos Brøndbys fans, da nyheden om Red Bulls interesse i Brøndby IF kom frem.

Red Bull-ejer Dietrich Mateschitz havde ifølge Inside Buisness, været en tur i Danmark for at se nærmere på Brøndby, hvor han var interesseret i at købe sig ind. Dermed kunne Brøndby blive en del af et samarbejde med klubber som Red Bull Salzburg, RB Leipzig og Red Bull New York og meget vel komme til at hedde Red Bull Brøndby, hvis Dietrich Mateschitz endte med at købe sig ind i fremtiden. Nu er der godt nyt til Brøndbys fans.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

B.T. har undersøgt muligheden for, at Brøndby ændrer navn til Red Bull Brøndby, og her melder mediet ud, at cirkulære 77 fra DBU’s bestyrelse under paragraf 8 lyder på følgende.

– Det nye holdnavn må ikke indeholde et sponsornavn.

Derfor kan Red Bull Brøndby ikke blive en ting, men hvis en handel mellem Mateschitz og Brøndby gik igennem i fremtiden, ville Red Bull meget vel gøre det samme som de har gjort ved RB Leipzig, hvor man har ændret navnet til RasenBallsport Leipzig, og dermed stadig har initialerne ‘RB’.

B.T. har i samme omgang undersøgt, hvorvidt det ville være muligt at ændre logoet, og her er der igen gode nyheder til Brøndby.

-I henhold til den tilladelse til at benytte Brøndby Kommunes byvåben, som i sin tid blev imødekommet Brøndbyernes Idrætsforening, bliver tilladelsen meddelt, ‘dog under forudsætning af korrekt gengivelse af såvel byvåben samt af farverne i dette,’. Man har dermed ikke mulighed for at ændre på byvåbnet, hvis man fortsat ønsker at anvende det, understreger Isabella Schønbeck, juridisk konsulent i Brøndby kommune.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Brøndby ejer og bestyrelsesformand, Jan Bech Andersen, har også afvist nogen som helst form for kontakt til Red Bull-ejeren, og derfor virker et salg også længere væk end først nævnt.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top