The perfect guide to the casino

Klopp irriteret efter ny sejr: Jeg er ved at brække mig over at høre om det

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Liverpool-manager Jürgen Klopp gider ikke at høre mere om Liverpools enorme forspring i Premier League.

Torsdag aften vandt Liverpool for 22. gang ud af 23 mulige i Premier League, da det lykkedes at nedkæmpe Wolverhampton med 2-1.

Det betyder, at Liverpool fører rækken med et forspring på 16 point til sidste sæsons mestre, Manchester City. Afstanden kan endda blive på 19 point, hvis det lykkes for Liverpool at vinde den kamp, de har i hånden mod West Ham i næste uge.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Men det gider Jürgen Klopp ikke at høre om. Faktisk er han træt af at blive mindet om det.

– Sandheden er den, at jeg spurgte vores pressechef i dag, hvor mange point det er, vi fører med, siger Jürgen Klopp til lokalavisen Liverpool Echo om forspringet efter sejren i Wolverhampton.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

– Det er ikke forbi, førend det er forbi. Vi kan stadig tabe seks kampe, og jeg er ved at brække mig over at høre om det dér, sagde han.

– Jeg forholder mig til, at vi skal spille mod Shrewsbury (i FA Cup’en, red.) i weekenden, så skal vi spille mod West Ham på onsdag, og så venter den næste kamp. Det er tre kampe på syv dage. Det er det, jeg tænker på. Ja, og så tænker jeg på. at Sadio Mané måtte udgå med en skade, men jeg regner ikke med, at vi skal undvære ham i længere tid.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top