The perfect guide to the casino

Kan blive Danmarks dyreste fodboldspiller: Premier League-klub vil kapre Pierre-Emile Højbjerg

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Southampton kan ende med at miste en yderst vigtig spiller i den sidste uge af januar.

Jannik Vestergaard og Pierre-Emile Højbjerg oplever forskellig form for succes i Southampton. Imens Jannik Vestergaard oftere må se til fra bænken, er det noget anderledes for kaptajn Højbjerg, der har været et af de sikreste kort i start 11’eren de sidste par måneder. Nu melder Sky Sports og Gianluca Di Marzio, at Højbjerg snart kan være fortid i Southampton.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Di Marzio melder om, at Carlo Ancelotti har rettet blikket mod Højbjerg, og angivenligt ser ham som en forstærkning til sin Everton-trup. Højbjerg skulle således være Ancelottis førsteprioritet til den centrale midtbane, men med en alder på 24, og anførerbindet på armen, bliver det ikke billigt for Everton, hvis en handel skal finde sted.

Prisen skulle lyde på hele 35 millioner pund eller omkring 305 millioner kroner, hvilket ville gøre ham til den dyrest handlede dansker nogensinde. Den pris sidder Joachim Andersen på, efter Olympique Lyon smed omkring 225 millioner kroner for den unge dansker.

Ifølge Di Marzio tøver Everton med at smide et bud, da en pris på 305 millioner kroner skulle være en tand for meget.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Højbjergs kontrakt med Southampton udløber til sommeren 2021, og siden skiftet til England, er det blevet til 122 kampe for Southampton.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top