The perfect guide to the casino

Vanvittigt: Tidligere Real Madrid-stjerne anklaget for at hyre lejemorder mod tidligere holdkammerat

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Som purung fodboldspiller, nåede Raul Bravo at spille i over fem år i Real Madrid, før turen gik videre til Olympiakos.

I Real Madrid blev det til 133 kampe for Raul Bravo, der både vandt Champions League og spanske mesterskaber med kongeklubben, og derfor havde fin med succes i klubben. I karrierens efterår er det gået ned af bakke for Raul Bravo, og nu er han havnet i en noget mærkværdig sag.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Tidligere i denne måned, blev Darko Kovacevic skudt af to ukendte personer foran sit hjem, hvilket sendte ham på hospitalet. Her var Darko Kovacevic heldig, at overleve det voldsomme angreb, og efter man fandt en nedbrændt SmartCar, som de to forbrydere kørte i under skyderiet, er det væltet ind med teorier om, hvad der skete.

I perioden 2007-2009 var Kovacevic og Bravo holdkammerater i Olympiakos, og nu melder et serbisk medier om, at Raul Bravo hyrede lejemordere til at dræbe Kovacevic. Angivenligt skulle det have noget at gøre med Kovacevic’ anholdelse sidste Ã¥r, omkring matchfixing i spansk fodbold, og ogsÃ¥ italienske La Gazzetta dello Sport har meldt ud, at der kan være en forbindelse til skyderiet og Kovacevic’ matchfixing-sag.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Raul Bravo har hurtigt været ude og afvise nogen som helst form for indblanding, og skyder i stedet tilbage mod det serbiske magasin, der i første ende bragte historien.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top