The perfect guide to the casino

Onsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Her har du onsdagens rygtebørs.

Timo Werner har ifølge spanske El Desmarque en forhåndsaftale med Liverpool om, at den tyske angriber til sommer skifter RB Leipzigs røde og hvide dragt ud med den helt røde i den engelske havneby. Efter sigende skal den snart 24-årige bomber erstatte Roberto Firmino, som ikke scorer nok mål ifølge manager Jürgen Klopp.

FC Barcelona overvejer ifølge sportsmole at byde på Arsenal-angriberen Pierre-Emerick Aubameyang, der i givet fald skal erstatte Luis Suárez, som er blevet skadet. Gabon-angriberen har ved flere lejligheder antydet, at han er utilfreds med tingenes tilstand i London-klubben, men på det seneste har han omvendt forsøgt at nedtone al snak om et salg. De spanske mestre er dog klar over, at det kan blive svært at strikke en aftale sammen i januar, og i baghånden har de efter sigende Rodrigo fra Valencia.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Manchester United havde håbet på at kunne leje Edinson Cavani fra Paris Saint-Germain i resten af sæsonen og derefter helt overtage angriberen fra Uruguay, fordi han har kontraktudløb til sommer. Men de franske mestre forlanger et køb, og de forlanger ifølge Manchester Evening News op imod 25 millioner pund (220 millioner kroner), hvis de skal slippe ham i januar måned. ‘De røde djævle’ har desperat brug for en angriber, efter at Marcus Rashford er blevet skadet.

Samme Manchester United indrømmer ifølge Daily Star, at klubben ikke kan matche Real Madrids tilbud til den hollandske midtbanestjerne, Donny van de Beek, fra Ajax.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Både Tottenham og Chelsea har sagt nej til at betale de 80 millioner pund (700 millioner kr.), som Crystal Palace forlanger i overgangssum for Wilfried Zaha. Angriberen fra Elfenbenskysten har på den baggrund sagt, at han er villig til at blive i klubben i resten af denne sæson. Daily Mail har mere om den sag.

FC Barcelona har afvist, at Riqui Puig kan få lov til at tage til Al Sadd i Qatar, hvor klubbens tidligere storspiller, Xavi, er træner. Det skriver spanske El Mundo Deportivo. Den 20-årige midtbanespiller regnes for et stort talent, men han bruges mest som indskifter hos de spanske mestre.

Liverpool har til gengæld sagt nej til, at AS Roma og Sevilla FC kan leje Xherdan Shaqiri, selvom den schweiziske midtbanespiller stort set ikke spiller for Champions League-vinderne. Liverpool er villige til at sælge ham, men hverken romerne eller sydspanierne er ifølge goal.com kommet med tilbud, der er attraktive nok.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top