The perfect guide to the casino

Han blev solgt for 450 mio. kroner denne sommer: Nu vil Premier League-gigant hente ham i vinterens transfervindue

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Manchester United var mere end tilfredse med salget af Romelu Lukaku til Inter, men til trods for, at Lukakus skifte ikke kom som det store chok, fik United aldrig hentet en erstatning ind.

I Italien brager Romelu Lukaku kasserne ind, hvor han både har vist sig frem i Champions League og Serie A, og derfor må det trods alt være lidt af en øv følelse, man sidder med i England. Marcus Rashford og Anthony Martial skulle tage overfor belgieren, men til trods for, at de har vist fine takter, har det slet ikke været nok til at tage 100 procent over, og derfor skulle man være på udkig efter offensive kræfter.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Den portugisiske kreatør, Bruno Fernandes, er i gang sat i forbindelse med et skifte til England, men nu melder flere medier også om, at en angriber kan være på vej. I Real Madrid render den 22-årige Luka Jovic rundt, der ikke har været den store succes i Madrid siden skifte fra Eintracht Frankfurt i sommeren for omkring 450 millioner kroner. Blot et mål i 18 kampe, og med den statistik, skulle Real Madrid overveje at sende Jovic afsted.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Twitter-profilen ‘TransferChecker’ melder om, at Manchester United arbejder på at hente Luka Jovic på en lejeaftale frem til sommeren. TransferChecker er ikke eneste medie, der tidligere har sat Luka Jovic til Manchester United på en lejeaftale. Også Bleacher Report og Express har tidligere meldt om historien, og med tanke på, at Manchester United i sommerens transfervindue desperat prøvede at hente en angriber som Mario Mandzukic, kunne der meget vel være noget om snakken omkring Luka Jovic.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top