The perfect guide to the casino

Klubben bekræfter: ‘Vi har lagt et bud på Eriksen’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Flere pile peger hen mod, at Christian Eriksen skifter væk fra Tottenham i vinterens transfervindue.

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber til næste sommer, og den bliver ikke forlænget. I stedet har Christian Eriksen fri mulighed for at skrive kontrakt med en anden klub og skifte til sommer, men særligt en klub håber på at hente Eriksen med det samme. Antonio Conte og Inter Milan er yderst interesseret i at hente Christian Eriksen, og nu melder klubben selv ud.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Tidligere på dagen meldte Sky Sports ud, at Inter forhøjede sit bud, og efter Inters sportsdirektør, Piero Ausilios, udtalelser, tyder alt på, at en handel er tættere og tættere på.

– Vi har lagt et formelt bud på Eriksen, og nu venter vi på et svar fra Tottenham. Vi kan kun sidde og vente nu, for der er mange interesserede klubber. Han er en topspiller, som naturligvis har tiltrukket sig interesse fra de vigtigste klubber i Europa. Det er meget svært, men vi vil prøve at gøre alt for, at det sker, lyder det fra Piero Ausilio til Sky Sport Italia ifølge Football Italia.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Ifølge Sky Sports skulle det nye bud være på 95 millioner kroner, men mulighed for et større beløb, hvis Eriksen indløser to præstationsbaserede bonusser.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top