The perfect guide to the casino

Medie: Manchester United køber 16-årigt supertalent for vanvittigt nyt rekordhøjt beløb

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Det tyder på, at Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er klar til at bruge massere af penge i januars transfervindue.

Flere engelske og portugisiske medier har sat Bruno Fernandes i forbindelse med et skifte til Manchester United, og selvom den handel er gået lidt i stå, skulle det kun være transferprisen på Fernandens, som Sporting og Manchester United mangler at forhandle sig frem til.

Nu sættes United i forbindelse med en helt anden handel, der i sidste ende kan blive en verdensrekord af en handel.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Det lyder vanvittigt, men sidste år blev den blot 16-årige Jude Bellingham rykket op til Birminghams førstehold, og til trods for den unge alder, har han i denne sæson spillet 25 kampe for klubben. Her er det blevet til fire mål og en enkelt assist, og det store potentiale har både Arsenal og Manchester United opdaget.

Journalisten Ian McGarry, fra The Transfer Window Podcast melder om, at Manchester United er klar til at smide hele 25 millioner pund eller omkring 217 millioner kroner for den 16-årige Jude Bellingham, hvilket vil gøre ham til den klart dyreste 16-årige transfer nogensinde. Jude Bellinghams far repræsentere sin søn på nuværende tidspunkt, og han er angivenligt kun interesseret i at skifte til en klub, hvor han er garanteret spilletid.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Derfor bliver der også nævnt muligheden for, at Manchester United køber ham og udlejer ham med det samme, eventuelt tilbage til Birmingham.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top