The perfect guide to the casino

Åge Hareide afslører: Jeg var bekymret for Simon Kjær

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre


Landstræner Åge Hareide var bekymret for landsholdsanfører Simon Kjær, der har skiftet Atalanta ud med AC Milan.

Simon Kjær debuterede tidligere på ugen i en pokalsejr for AC Milan mod SPAL, og det glæder Åge Hareide, der var bange for, hvordan det var gået, hvis den 30-årige landsholdsanfører var blevet i Atalanta.

Her var han røget af holdet, og da Atalanta oven i købet er velkørende, var der ikke megen udsigt til spilletid for Simon Kjær, der havde fået at vide, at han ikke passede ind i stilen.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

– Jeg var bange for, at han kunne blive siddende ude og ikke kunne spille kampe, og det ville være en hård situation for en landsholdskaptajn før EM, så jeg er meget glad for, at Milan ville have ham, siger Åge Hareide ifølge Ritzaus Bureau.

– Vi taler ofte sammen, og det er da klart, at det har været bekymrende for både mig og ham, at han ikke har spillet så meget. Men nu er han skiftet, så jeg håber, at der ikke er grund til at bekymre sig længere. Det er flot, at han er kommet til AC Milan, men jeg er allermest glad for, at han kommer til at spille noget mere nu, for det var ikke sikkert, at han havde gjort det for Atalanta, siger Danmarks norske landstræner.

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko

Simon Kjær har egentlig kontrakt med Sevilla, men den sydspanske klub lejede ham ud til Atalanta fra sæsonstart. Kontrakten med AC Milan er også på lejebasis.

Hvis Simon Kjær spiller en landskamp, mens han er i AC Milan, bliver han den første danske landsholdsspiller, der har repræsenteret ni forskellige klubber på landsholdet. Foruden Sevilla, Atalanta og AC Milan er det FC Midtjylland, Palermo, VfL Wolfsburg, AS Roma, Lille og Fenerbahce.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top