The perfect guide to the casino

Dortmund er i forhandlinger om et salg af Jacob Bruun Larsen – Kan blive holdkammerat med landsholdsdansker

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Ni kampe og 158 minutter. Det er alt, hvad det er blevet til for Jacob Bruun Larsen i denne sæson.

Det er ikke optimalt for et talent på 21 år, der er i fuld gang med sin udvikling, og det har Bruun Larsen indset. Derfor skulle den 21-årige dansker være klar til at forlade Borussia Dortmund enten på en lejeaftale eller permanent. Det er der selvfølgelig et hav af klubber i Europa, der holder øje med, og også er klar til at udnytte.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Nu melder Sky Sports om, at Premier League-klubben, Bournemouth, er rigtig interesseret i Jacob Bruun Larsen. Interessen skulle være så stor, at Dortmund og Bournemouth allerede er i gang med forhandlingerne ifølge mediet. Her bliver der meldt om en lejeaftale med en købsoption oveni.

Bournemouth har også danske Philip Billing på kontrakt, som Jacob Bruun Larsen kender særdeles godt fra U21 landsholdet, og ligesom hovedpersonen selv, har været en del af A-landsholdet før, uden at få så meget spilletid.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

Jacob Bruun Larsen kom til Dortmund i 2015, og har siden skiftet fra Lyngby, spillet 41 kampe for førsteholdet. Her er det blevet til tre mål og fem assists, imens han har scoret 36 mål og leveret 31 assists i 62 kampe for U19-holdet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top