The perfect guide to the casino

Bliver anset som et af verdens største talenter: Nu kan han være på vej til Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Fra Champions League til præsentation på græsmark i Marokko


Siden Jürgen Klopp tog over i Liverpool, har Liverpool været utroligt skræmmende både i ligaen og europæisk. Det betyder dog ikke, at Jürgen Klopp ikke er på udkig efter forstærkninger til sin trup.

Liverpool kan prale af at have nogle af verdens bedste fodboldspillere på flere af holdets positioner, men til trods for dette, er det muligvis på midtbanen, at man godt kunne bruge den næste superstjerne. Han kan nu være på vej, hvis rygterne fra italienske Corrierre dello Sport holder. I Italien har man stort set allerede udpeget den næste Andrea Pirlo, og han løber rundt og spiller sammen med Jesse Joronen og Mario Balotelli.

Læs også: FCK og FCM kan være med: Her er prisen på Jacob Bruun Larsen

Den 19-årige Sandro Tonali har taget hele Italien med storm. Tonali har spillet for Brescia i hele hans seniorkarriere, men på trods af, at han kun fylder 20 år i 2020, har han allerede spillet 72 kampe for oprykkerne fra Brescia.

Den italienske landstræner, Roberto Mancini, har også givet Tonali debut på det italienske landshold, og har indtil videre optrådt tre gange for Italien.

Læs også: Brøndby-profil: Vi træner hårdere end alle andre

I Brescia er man godt klar over, at man har en af verdens største talenter på kontrakt, og derfor kræver det også en stor pose penge, før han Brescia. De penge har Liverpool, og dem er de nu klar til at bruge ifølge Corriere dello Sport.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top