The perfect guide to the casino

Det er fransk og forførende – og fristende for din tegnebog

Odds forslag: Vi tager til Frankrig for at finde dagens double, og vi bruger den samme kamp til begge spil.

Monaco – Paris SG – begge hold scorer

– De to hold spillede i sidste runde i Paris, hvor det blev til en spændende og afvekslende forestilling, der sluttede 3-3.

– Paris Saint-Germain har scoret i samtlige deres kampe siden september, hvor de yderst overraskende tabte 0-2 hjemme mod Reims.

– Den uafgjorte kamp mod Monaco var den første af sin slags i denne sæson. Før kampen havde de regerende mestre vundet ni kampe på stribe og scoret 33 mål i disse kampe.

– Monaco var mestre så sent som i 2017, men siden da blev holdet splittet ad. Blandt andre mistede monegaskerne Kylian Mbappé til dagens modstander.

– I sidste sæson var Monaco i nedrykningsfare, og i denne sæson kom de også skidt fra start. Men siden har de taget sig sammen, og resultatet i Paris viser, hvad de nu er i stand til.

– Monaco råder over topscoreren i Ligue 1, Wassim Ben Yedder, der har scoret 14 mål i denne sæson. Han scorede et af målene i den modsatte kamp.

– Monaco har vundet holdets to seneste hjemmekampe mod Lille (5-1) og Reims (2-1).

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,40

Monaco – Paris SG – mere end 9,5 hjørnespark

– Monaco har i gennemsnit haft 10,37 hjørnespark i deres kampe i denne sæson, og Paris SG har haft 20,26. I betragtning af at begge hold har deres styrke i offensiven, lyder det sandsynligt, at disse gennemsnit bliver forhøjet efter dette opgør.

Sådan ligger de

Monaco nummer 8 (V8 U5 T6)
Paris SG nummer 1 (V15 U1 T3)

Sidste sæson

Monaco – Åaris SG 0-4

Bookmaker: bet365.com

Total odds: 2,33

Odds tips: Doublen til 250 kroner

Mulig gevinst: 582 kroner

Overskud: 332 kroner

Dette spil og mange andre kan du spille ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top