The perfect guide to the casino

Målfest i Parken i årtiets sidste Superliga-dyst – og fest for din tegnebog

Foto: Ritzau Scanpix


Odds forslag: Det er årtiets sidste Superliga-kamp, når FCK tager imod OB i Parken mandag aften, og det fejrer de to hold med at score.

FCK har vundet samtlige hjemmekampe i denne sæson bortset fra den mod FCM (0-0), så de forsvarende mestre scorer ganske givet også mod OB.

Desuden er det bemærkelsesværdigt, at selvom FCK vinder hjemme, så scorer modstanderne ofte. Det skete senest mod Brøndby (2-1), mod Hobro (2-1) og inden da mod Silkeborg (3-1) og mod Silkeborg (4-2).

Føler du dig sporty? 100% bonus op til 1.000,- 25 freespins til Starburst og 4.500 point til Bonusbaren

OB er et lidt uberegneigt hold, men selvom fynboerne senest spillede 0-0 hjemme mod AaB, er de målfarlige nok. De scorede i de fem foruudgående kampe, og de har trods alt lavet 29 mål i 19 kampe ialt.

Desuden er det værd at bemærke sig, at den første kamp mellem de to klubber sluttede med en FCK-sejr på 3-2. De to klubber spiller ofte gode og underholdende kampe mod hinanden.

OPRET DIG HOS COMEON OG MODTAG DIN BONUS MED DET SAMME

Vi satser på, at begge hold scorer i Parken, og det honorerer bet365.com med det glimrende odds 1,8

Odds tips: FCK – OB – ‘Begge hold scorer: Ja’
Odds: 1,8
Bookmaker: bet365.com

Er du endnu ikke medlem af ComeOn? Lige her kan du modtage en bonus på helt op til 1.000,00 kroner!

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos ComeOn.Regler og vilkår gælder.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top