The perfect guide to the casino

Ronaldinho slår fast: Nej, Messi er ikke den bedste

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Ronaldinho mener ikke, at hans tidligere holdkammerat i FC Barcelona, Lionel Messi er den bedste fodboldspiller nogensinde.

Tidligere på måneden blev Lionel Messi kåret til verdens bedste fodboldspiller (Ballon d’Or) for sjette gang. Så mange gange er det aldrig tidligere sket, at en spiller har vundet prisen. Og der er adskillige, der mener, at den lille argentiner er den bedste nogensinde.

Men ikke Ronaldinho, der var med til at vinde Champions League med Lionel Messi i 2006 (selvom Messi ikke spillede finalen mod Arsenal på grund af en skade).

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

– Jeg kan ikke sige, at Messi er den bedste nogensinde. Men han er den bedste i sin tid, siger den nu 39-årige Ronaldinho ifølge goal.com

– Det er svært at sammenligne spillere fra forskellige tidsaldre. Der har været mange gode i tiernes løb – for eksempel Pelé, Maradona og Ronaldo {Nazario], tilføjer Ronaldinho.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Ronaldinho forlod FC Barcelona til fordel for AC Milan i 2008.

Han var derfor ikke med i katalanernes mest gyldne periode, hvor det i 2009 og 2011 blev til triumfer i såvel Champions League som den spanske liga.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top