The perfect guide to the casino

343 Premier League-kamp, to titler og tidligere engelsk landsholdsspiller: Nu hyldes han for fantastisk handling

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Der findes massere af negative historier om fodboldstjernerne, og derfor er det også vigtigt at sætte fokus på de gode gerninger.

Det er nemlig, hvad den 36-årige Ben Foster nu har gjort. Fra 2005-2010 var han på kontrakt i Manchester United, og selvom det ikke blev til mange kampe, så kan han stadig skrive to Premier League-titler på CV’et. I alt har han spillet over 343 kampe i Premier League, og kan også notere sig for otte kampe for det engelske landshold.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

I dag tørner han ud for Watford, hvor han stadig er fast keeper, og her har han lige oppet sin popularitet. På de sociale medier går der en historie rundt omkring Ben Foster. I Watford sidder der en 80-årig demensramt fans, der har haft sæsonkort i 60 år, og han var ude i kæmpe problemer efter en Watford kamp i sidste uge.

Her skriver et yngre familiemedlem, hvordan hans onkels far(den demensramte 80-årig, red.), ikke kunne starte sin bil på grund af problemer med batteriet, og derfor valgte at gå 10 miles eller omkring 16 kilometer hjem. Desværre faldt han ned i en grøft, men det var altså her, at Ben Foster trådte til. Sammen med konen og sin far havde de noteret, hvordan den ældre mand gik på vejen, og undrede sig over dette, da de kørte forbi.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Derfor vendte de bilen om, og fandt heldigvis den ældre mand i grøften, tog ham med hjem så han kunne blive vasket og få noget nyt tøj på. Udover dette, inviterede Watford-stjernen den ældre Watford-fan hjem til jul, hvis han ikke havde noget sted at tage hen, samtidig med, at han vil forlænge hans sæsonkort, hvis han stadig er frisk til at tage til kampene i næste sæson.

Det har selvfølgelig betydet, at Ben Foster bliver hyldet på de sociale medier, herunder af sin klub.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top