The perfect guide to the casino

Medie: Vild bombe under opsejling – Premier League i KÆMPE forandring

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Når Champions League i sæsonen 2024/25 skal laves om, får det ikke kun store konsekvenser for de små ligaer som blandt andet den danske.

Også de helt store ligaer, kan ende med at lave voldsomme ændringer, hvis Champions League-formatet ser anderledes ud i 2024/25 sæsonen. Her går rygterne på, at Champions League-gruppespillet kan komme til at bestå af en liga med 32 hold, og hvis det bliver tilfældet, så melder engelske Daily Mail om, at Manchester City, Liverpool, Manchester United, Chelsea, Arsenal og Tottenham er klar til at lave de helt store ændringer.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Mediet melder om, at The Big Six i første omgang var imod det nye format, men da man kan ende med at tjene flere penge på en liga med 32 hold, skulle de være mere åbne overfor det. Kravet fra de seks topklubber er dog voldsomme. De vil nemlig fjerne omkampe i FA Cuppen samt returkampene i semifinalerne af Carabao Cuppen. Derudover er den største ændring, at de overvejer at skære ned af klubberne i Premier League, så man dermed også har mindre ligakampe på et år.

Mediet melder om, at The Big Six i første omgang var imod det nye format, men da man kan ende med at tjene flere penge på en liga med 32 hold, skulle de være mere åbne overfor det. Hvis det nye format af Champions League bliver indført, vil der af gode grunde komme en række ændringer i turneringen, når det bliver en liga med 32 hold i stedet for gruppespil. Daily Mail har noteret, hvordan det vil ramme de engelske klubber.

– Hver klub spiller 10 kampe mod 10 forskellige modstandere i ligaen.

– Top 8 kvalificerer sig til 1/8 finalerne, imens nummer 9-24 mødes i knald eller fald kampe om kvalifikationen til 1/8 finalerne.

– Top 8 er sikret deltagelse til Champions League næste sæson.

– Daily Mail har regnet på, at der ved det nye format bliver 10 gruppespilskampe modsat seks, ligesom man kan risikere at spille to ekstra for at komme til 1/8 finalerne. Dermed kan man ende med at spille 19 kampe for at vinde Champions League modsat nu, hvor man skal bruge 13.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

– Omkampe/returkampe i FA Cuppen og Carabao Cup-semifinalerne skal droppes.

– Der skal skæres ned i antallet af hold i Premier League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top