The perfect guide to the casino

Manchester United jagter verdenstjerne med frikøbsklausul på 1,1 milliarder kroner: Nu kan de få ham for 750 mio. kroner

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Efter en svær start på sæsonen for Ole Gunnar Solskjær og co. er man kommet op på 5. pladsen, og har nu fem point op til 4. pladsen og Champions League.

Det er endda uden verdenstjernen, Paul Pogba, der senest var i aktion tilbage i september, i kampen mod Arsenal. Hans kontrakt udløber snart, og dermed kan man ende med at sælge franskmanden, hvis han ikke kan overtales til at forlænge sin kontrakt. Hvis det ender med et salg, tyder det på, at man allerede har fundet den rette erstatning, hvis man skal tro The Daily Telegraph.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

I Atlético Madrid render den 25-årige stjerne, Saúl Niguez rundt. I 2008 i en alder af 13 år, flyttede Saúl til Atlético Madrid fra Real Madrid, og han har sidenhen udviklet sig til en kæmpe stjerne. Han har allerede spillet 270 kampe for Atlético Madrid, og selvom klubben betyder rigtig meget for ham, så er det ikke udelukket, at han kunne skifte væk i fremtiden.

Han har dog en utrolig lang kontrakt med Atlético Madrid, der først udløber i 2026, da han tilbage i 2017, skrev under på en niårig kontrakt. Dengang udtalte han, at Atlético Madrid er som en familie, og det er det bedste sted for ham, men Manchester United håber på at overtale ham, til at skifte til England. The Daily Telegraph melder om, at Saúls frikøbsklausul er på 1,1 milliarder kroner, men at Atlético Madrid skulle være klar til at sælge ham for 750 millioner kroner.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Det skulle dog kun være, hvis Saúl selv virkelig ville skifte væk, da man i sidste ende ikke ville blokere et skifte for en spiller, som har givet så meget til klubben.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top