The perfect guide to the casino

Torsdagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Afsløret: Her er Zlatan Ibrahimovic’ nye klub


Her har du torsdagens rygtebørs.

Vi lægger for med noget af en rygtehistorie. Everton – der ligger usædvanlig lavt i Premier League – er ifølge Daily Express interesserede i at overtage den svenske stjerne, Zlatan Ibrahimovic, der står uden kontrakt fra nytår efter at have spillet i LA Galaxy i det seneste halvandet års tid. Han kender Premier League fra sin tid i Manchester United.

FC Barcelona skal være interesserede i den mexicanske fløjspiller, Carlos Vela, der i 2019-sæsonen lavede hele 38 mål i 36 kampe for Los Angeles FC i den amerikanske liga. Goal.com har mere om den sag.

Læs også: PSG vil gøre ALT for at beholde verdensklasse-spilleren: Se deres monstertilbud til Mbappé

Chelsea har i denne uge haft talentspejdere til Champions League-kampe for at holde øje med angriberne Timo Werner fra RB Leipzig og Moussa Dembélé fra Lyon (ikke at forveksle med belgiske Mousa Dembélé, der nu spiller i kinesisk fodbold). Den historie har Daily Mail.

Juventus har kontaktet Chelsea i et håb om at kunne købe midtbanespilleren Willian, der har kontraktudløb til sommer. Ifølge Daily Mirror er den 31-årige brasilianer dog ikke specielt interesseret i sådan et skifte, så længe den tidligere Chelsea-manager, Maurizio Sarri, er ved roret hos de italienske mestre.

Mere Juventus. De nuværende italienske mestre kan tænkes at ville hente Chelseas venstre back, Emerson Pamieri, til sommer. Det skriver Daily Mail. Han har tidligere spillet for Roma, men han kom også til at lære Maurizio Sarri at kende, da Juventus-træneren var Chelsea-manager i sidste sæson. Juventus har umiddelbart tiltænkt den 25-årige italienske landsholdsspiller en tjans som reserve for brasilianske Alex Sandro.

Både angriberen Thomas Müller og den spanske midtbanespiller, Thiago Alcántara , overvejer ifølge Sport-Bild at forlade Bayern München i de kommende måneder. Tyske Transfermarkt har historien.

Ifølge calciomercato er Liverpool interesserede i Inters Sebastiano Esposito. Han er 17 år og en lovende angriber. Manchester City har også meldt deres interesse.

Læs også: Jan Bech om Daniel Agger: Han valgte Brøndby frem for Barcelona

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top