The perfect guide to the casino

Mourinho til Eriksen og co.: Forbudt at se skræk-kamp

Foto: Ritzau Scanpix


José Mourinho har forbudt sine spillere at se billeder fra Champions League-kampen mod Bayern München, som de tyske mestre vandt 7-2.

Tottenham spiller onsdag aften ude mod Bayern München i Champions League, og klubben vil sent glemme, hvordan det gik i den omvendte kamp tidligere i sæsonne.

Her vandt Bayern München 7-2 efter en anden halleg, hvor Tottenham brød fuldstændig sammen. Aldrig tidligere er det sket, at modstanderne scorede syv mål mod Tottenham på eget græs.

Se også: Her får du Danmarks måske bedste bonusser

Men det skal spillerne ikke mindes om, fastslår den nye manager, José Mourinho.

– Jeg har set kampen et par gange. Jeg har set den sammen med mine assistenter og analytikere for at se, hvad der gik galt. Men spillerne får ikke lov at se den. Jeg har forbudt dem at se bare et eneste billede fra den, siger portugiseren ifølge goal.com

Se også: Underholdning i verdensklasse! Find din bonuskode lige her!

– Vi skal fokusere på vores eget spil. Vi skal fokusere på os selv – ikke på modstanderne. Og vi skal udvikle vores eget spil, siger José Mourinho.

Kampen har kun kosmetisk betydning. Bayern München er sikre på at vinde puljen, og Tottenham har også sikret sig avancement takket være andenpladsen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top